Sähkö

Kauttamme saat kaikki sähköasennukset, oli kyseessä pientyö tai suurempi sähköurakka. Kokemusta löytyy aina mökkien sähkötöistä kauppakeskusten ja koulujen sähköurakoihin.

Palveluihimme kuuluvat rakennusten sähköasennukset ja -urakoinnit

  • kuluttajille
  • yrityksille
  • taloyhtiöille
  • teollisuudelle
  • julkiselle sektorille

Uudisrakennuskohteissamme urakoimme itse kaikki sähköistystyöt. Joustavuutemme ja tehokas toimintamme takaavat laajemmissa kohteissa vaivattoman yhteistyökumppanin pääurakoitsijalle ja muille osa- ja aliurakoitsijoille, sekä omakotitalokohteissa luotettavan kumppanin rakentajille.

Olemme paikalla aina tarvittaessa ja pidämme aikatauluista kiinni, projektikohtainen yhteistyö ja sovittujen tavoitteiden saavuttaminen ovat meille tuttuja käsitteitä. Etenemme joustavasti rakentajan rinnalla, ja sähköistyksen lisäksi tuemme muuta rakennusprojektia konsultoimalla aktiivisesti sähköistykseen liittyvissä asioissa.

Korjaus- ja asennuspalvelumme kattavat kaikki kiinteistöjen sähkötyöt pistorasian tai valaisimen kytkennästä aina mittaviin asennustöihin asti. Asennamme kaikki kodin sähkölaitteet; kiukaat, liedet, kaikki sähkölaitteet ja valaisimet yms. turvallisesti toimintakuntoon. Korjaus- ja asennustöiden yhteydessä voidaan lisätä turvallisesti myös valaisimia, pistorasioita tai muita kodin sähkölaitteita.

Kun etsit luotettavaa yhteistyökumppania uudisrakennusten tai saneerausten sähköurakointiin, pyydä tarjous meiltä!

Saat kauttamme myös tarvittaessa sähkösuunnitelmat. Käytössämme on nykyaikaiset CAD-ohjelmat.